BIO

Klik hier voor een highres. persfoto                                                                   Click here for an english biography 1280px-Flag_of_the_United_Kingdom.svg


Superjam Music: Decks ‘n Drums

DJ DNS & Maximus Prime hebben unieke “Decks versus Drums” live sets, gevarieerd van hiphop, funk, jazz, breaks, rock en classics tot allround EDM sets . De drums geven aan de toch al indrukwekkende DJ tricks een ongekende dynamiek mee. Onder het motto ‘Party rocken’ is niks ze te gek en nemen ze je mee op een muzikale energieke tour die geen dansvloer onbevolkt laat!

Desgewenst is het mogelijk gastvocalisten (rap en zang) aan de show toe te voegen of een jamsessie te doen met lokaal talent. Op deze manier is de show in vele concepten toe te passen. Voor culturele centra bestaat de mogelijkheid om voor de show workshops te organiseren.

Skiggy Rapz bracht beiden bij elkaar voor een tour rondom het befaamde SXSW festival in Austin, Texas en legde daarmee het fundament voor Superjam Music. Er ontstond met rappers Skiggy Rapz en Diggy Dex een explosieve, dansbare live show vol muzikale verassingen. (o.a gast muzikanten, drum/dj battle, freestyles, etc.) waarna er vele shows volgden op festivals, podia en in de clubs (o.a Solar & Boogiedown Festival). Ook werkten ze samen met andere artiesten (o.a. Kleine Jongens Tour met Def P, Diggy Dex, Engel & Just) en stonden ze eerder in het voorprogramma van Nas (Melkweg, Amsterdam) en Snoop Dogg (013, Tilburg).

dns 01 WEBDJ DNS

Meervoudig draaitafel kampioen DJ DNS (o.a Winnaar Redbull Thre3style), staat bij velen bekend om zijn opvallende manier van draaien. Zijn sets zijn gevarieerd, creatief en worden door zijn “turntablism” achtergrond altijd subtiel aangevuld met funky scratches en strakke dj tricks. Daarnaast is hij DJ voor artiesten zoals Diggy Dex en Extince en werkt hij samen met verschillende muzikanten.

 

max 01 WEBMaximus Prime

Max van Winkelhof a.k.a. Maximus Prime is in 2011 afgestudeerd aan de pop-afdeling van het Rotterdams Conservatorium. Naast zijn werk bij rappers als Diggy Dex, Skiggy Rapz en de Kleine Jongens Tour (ft. Def P, Engel & Diggy Dex) is hij ook de vaste drummer van Born From Pain. Met Born From Pain heeft hij verschillende tours gedaan en speelt hij op festivals door heel Europa.