Superjam News

Promo Superjam Studio Sessions

Met Superjam Studio Sessions wilen we een nieuw platform creëeren voor talenten uit de Nederlandse rapscene waarin DJ DNS en drummer Maximus Prime rappers uitnodigen om samen een studiosessie te doen. Iedere 2 weken komt er nieuw beeldmateriaal online waarin rappers te zien zijn in combinatie met live drums en live turntablism. Rappers worden tijdens de sessies uitgedaagd om zo creatief mogelijk met deze setup om te gaan wat zal leiden tot de meest verrassende video’s. Denk aan sessies zoals te zien bij 101barz gecombineerd met live drums, live scratches en interactie tussen rappers en muzikanten.

Superjam Studio Sessions is een project met medewerking van Fonds voor Cultuurparticipatie, E-Moves en Superjam.

DJ DNS

Meervoudig draaitafel kampioen DJ DNS (o.a World Finalist Redbull Thr3estyle Chicago, USA), staat bij velen bekend om zijn opvallende manier van draaien. Zijn sets zijn gevarieerd, creatief en worden door zijn “turntablism” achtergrond altijd subtiel aangevuld met funky scratches en strakke dj tricks. Daarnaast draaide hij voor artiesten als Masta Ace, Extince, Skiggy Rapz e.v.a en werkt samen met Diggy Dex en verschillende soorten muzikanten en dj’s.

Maximus Prime

Max van Winkelhof a.k.a. Maximus Prime is in 2011 afgestudeerd aan de pop-afdeling van het Rotterdams Conservatorium. Naast zijn werk bij rappers als Diggy Dex, Skiggy Rapz en de Kleine Jongens Tour (ft. Def P, Engel & Diggy Dex) is hij ook de vaste drummer van Born From Pain. Met Born From Pain speelt hij het hele jaar door verschillende tours en festivals door heel Europa.

regeldave

January 20th, 2016

No comments

Comments are closed.