Superjam News

Superjam Studio Sessions

Superjam Studio Sessions

Met Superjam Studio Sessions wilen we een nieuw platform creeëren voor nieuwe talenten uit de Nederlandse rapscene waarin DJ DNS en drummer Maximus Prime rappers uitnodigen om samen een studiosessie te doen. Iedere week komt er nieuw beeldmateriaal online waarin rappers te zien zijn in combinatie met live drums en live turntablism. Rappers worden tijdens de sessies uitgedaagd om zo creatief mogelijk met deze setup om te gaan wat zal leiden tot de meest verrassende video’s.
Denk aan sessies zoals te zien bij 101barz gecombineerd met live drums, live scratches, interactie tussen rappers en muzikanten en gezamenlijke sessies met rappers waarvan je nooit dacht ze samen op één beat te horen.

Na de eerste reeks van video’s maken we een selectie van rappers waarmee we een live show gaan doen op het E-moves festival in Eindhoven. Om meer aandacht te genereren en de liveshows een extra impuls te geven gaan we samenwerkingen aan met dansers en streetartists. De liveshow wordt ook gefilmd en later gebruikt om deelnemers te werven voor een volgende editie van het project.

Via Jij Maakt Het Mee hebben we € 5.000 subsidie toegekend gekregen om dit te realiseren. Als kick off hebben we in The Flagship Studio een sessie met Skiggy Rapz opgenomen.

regeldave

April 17th, 2015

No comments

Comments are closed.